(ВІДЕО) Прикордонники 1 загону отримали автомобілі, дрони та маскувальні сітки від маріупольців та скандинавських благодійників

НАЗАД
26 червня 2024 12:57

Маріупольська міська рада та шведський благодійний фонд Blågula Bilen передали 1 прикордонному загону вантажівку, позашляховик, 50 маскувальних сіток, 15 дронів, а також буржуйки та генератори. Для надання чергової партії технічної допомоги міський голова Вадим Бойченко та його заступник Андрій Ремпель прибули на Харківщину в район, де виконують бойові завдання прикордонники.

«Ці вкрай важливі засоби вже поїхали на фронт з 1 прикордонним загоном. Вони допоможуть з виконанням бойових та логістичних завдань, а також з облаштуванням позицій військових. Дякую нашим постійним шведським партнерам за продуктивну співпрацю!» – зазначив мер Маріуполя Вадим Бойченко.

Натомість заступник начальника прикордонного загону з озброєння і техніки полковник Сергій Нечепоренко подякував за постійну підтримку й таку необхідну допомогу. Також, за дорученням начальника прикордонного загону, Сергій Нечепоренко вручив Вадиму Бойченку та Андрію Ремпелю відзнаки «1 прикордонний загін».

Зазначимо, що Міська рада Маріуполя та шведський благодійний фонд Blågula Bilen є давніми друзями 1 прикордонного загону. Щиро дякуємо за надану технічну допомогу!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси